Salons Roskam – communie bij Merelbeke

communie Merelbeke - Een fraaie locatie voor een communie vlak bij Merelbeke - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een communie bij Merelbeke

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een communie bij Merelbeke? Salons Roskam is een locatie waar u in alle rust ontspannen kan lunchen of dineren en eveneens iedere familiefeest kunt houden: trouw- en communiefeesten, jubileumvieringen, etc. Wij bieden u een stijlrijke setting waar sfeer, gezelligheid en gastvrijheid onze straffe sterke punten zijn. Thierry en Veronique Fruyt, de gastheer en gastvrouw, doen er alles aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Wij hebben er alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich goed voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feest. Als het mooi weer is kunt u in onze toverachtige tuin vertoeven die u in complete relaxatie brengt terwijl u intussen kunt genieten van al het gastronomische moois wat u gepresenteerd wordt.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een communie bij Merelbeke

Wij zorgen ervoor dat uw communie bij Merelbeke een succes wordt! Feesten is bij Salons Roskam genieten van een ongedwongen samenzijn, maar ook verwend worden met culinaire hoogstandjes, klassevolle wijnen en fraaie dessertbuffetten. Onze zalen beschikken over een tamelijk uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) zodat we alle soorten evenementen aankunnen en iedere zaal is uiterst fraai vormgegeven. Kortom, wij hebben alles voor u in petto om uw communie naar een heel hoog niveau te tillen zodat het een heuglijke dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een communie in de buurt van Merelbeke.

Een perfect georganiseerd communie! Als u zonder zorgen wil genieten en wil terugdenken aan een ontspannen feest dan bent u bij ons op de goede plaats. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo aangenaam mogelijke manier van al onze luxe kunt genieten.

Een communie in een wondermooie tuin

Een communie in een prachtige tuin bij Merelbeke? De fraaie tuin met een exotisch tintje maakt van elke gelegenheid een gebeurtenis die je nooit meer zal vergeten. Het is een werkelijk adembenemend decor, ideaal op maat voor ieder soort van feestgelegenheid. Voor ieder feestevenementen kan u bij ons aankloppen: van communiefeesten tot recepties, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. Het zal u en uw genodigden hier absoluut aan niets ontbreken. Dat beloven wij u. Of u nu buiten of binnen dineert, of een intiem feest organiseert, iedereen wordt zeer goed omringd met onze persoonlijke zorg. De met enorm veel zorg voor detail gemaakte culinaire meesterwerkjes zijn een genot voor oog en tong. Een communie bij

Gastronomische verwennerij voor een communie

Op de creatieve kookkunsten van onze chef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden enorm trots. U kunt genieten van een harmonische mengeling van schoonheid en een fijne gastronomie. De lekkere en immer klassevolle wijnen hebben onze experts met de grootste zorg geselecteerd. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons uiterst bekwame team van keukenpersoneel werkt alleen maar met topingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw communie een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Merelbeke voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Merelbeke wordt een aangenamere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn tot uw beschikking voor een zakelijke samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel evenement in het grootst mogelijke comfort te doen plaatsvinden. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant heeft u een prachtig overzicht over de sprookjestuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Met dank aan de aangename omgeving zullen de culinaire creaties nog meer tot hun recht komen. Dineren bij Salons Roskam is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een communie bij Merelbeke!