Salons Roskam – communie bij Heusden

communie Heusden - Een schitterende locatie voor een communie op een geringe afstand van Heusden - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een communie bij Heusden

Op zoek naar een mooie locatie voor een communie bij Heusden? In Salons Roskam kunt u terecht om klassevol familiegebeurtenissen te organiseren of om gewoon rustig van een lunch of diner te genieten. Wij bieden u een stijlrijke omgeving waar gastvrijheid, gezelligheid en sfeer onze straffe sterke punten zijn. U zal volledig in de watten gelegd worden, want voor ons is geen moeite te veel gevraagd om u een onvergetelijk feest te bezorgen. Alles stellen wij in het werk om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken tijdens het feest of restaurantbezoek. Het is werkelijk magisch om bij mooi weer in onze tuin te smullen van de zeer kwalitatieve gastronomie die wij u te bieden hebben.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een communie bij Heusden

Wij zorgen ervoor dat uw communie bij Heusden een succes wordt! Feesten is bij Salons Roskam genieten van een intiem samenzijn, maar ook in de watten gelegd worden met gastronomische kunstwerkjes, de beste wijnen en weergaloze dessertbuffetten. De feestruimtes met een capaciteit van twintig tot 360 mensen zijn een lust voor het oog en een droomsetting voor iedere speciale feestgebeurtenis. Kortom, wij hebben alles voor u in huis om uw communie naar een heel hoog niveau te tillen zodat het een heuglijke dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een communie in de buurt van Heusden.

Een perfect georganiseerd communie! Als u zonder kopzorgen wilt genieten en wil terug blikken op een ontspannen feest dan bent u bij Salons Roskam op het juiste adres. Bij Salons Roskam is het doel om alles in te doen zodat de gasten zonder zorgen in alle denkbare comfort kunnen baden.

Een communie in een wondermooie tuin

Een communie in een mooie tuin bij Heusden? De schitterende tuin met een exotisch tintje maakt van elke aangelegenheid een ervaring die je nooit vergeet. Het is een ronduit adembenemend decor, perfect op maat voor ieder type van feestgelegenheid. Recepties, huwelijksfeesten, communiefeesten, familiemijlpalen of een bedrijfsfeest komen hier volledig tot hun recht. U kunt hier stijlvol uw gasten ontvangen terwijl het hen aan werkelijk niets zal ontbreken. Dat beloven wij u. Of u nu buiten of binnen tafelt, of een intiem feest heeft, iedereen wordt constant omringd met onze persoonlijke zorg. Onze met uiterst veel zorg voor detail gemaakte gastronomische hoogstandjes zijn een streling voor oog en tong. Een communie bij

Culinaire verwennerij voor een communie

Op de creatieve kookkunst van onze topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden heel trots. U kunt proeven van een harmonieuze mengeling van schoonheid en een fijne gastronomie. De goed uitgekozen en tevens klassevolle wijnen hebben onze specialisten met de grootste zorg uitgekozen. Dagverse producten en fijne ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke schotels waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer vakkundige keukenteam werkt enkel met verse ingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw communie een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Heusden voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Heusden wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn tot uw beschikking voor een zakelijke samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het grootst mogelijke comfort te laten plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant hebt u een fraai uitzicht over de mooie tuin waar de gasten bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Door de fraaie setting zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij Salons Roskam is een totaalbeleving.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een communie bij Heusden!