Salons Roskam – communie bij Gentbrugge

communie Gentbrugge - Een fantastische locatie voor een communie dicht bij Gentbrugge - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een communie bij Gentbrugge

Op zoek naar een unieke locatie voor een communie bij Gentbrugge? In Salons Roskam kunt u terecht om op klassevolle manier familiegebeurtenissen te beleven of om doodeenvoudig in alle rust van een diner of lunch te genieten. Een aangename sfeer, gastvrijheid en gezelligheid, en dat in een aangenaam decor, dat is wat wij u willen aanbieden. U zult zeer uitgebreid in de watten gelegd worden, want voor gastheer en gastvrouw Thierry en Veronique Fruyt is geen moeite te veel gevraagd om u een onvergetelijk feest te bezorgen. Wij hebben er alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feest. Het is werkelijk magnifiek om bij goed weer in onze tuin te proeven van de zeer kwalitatieve gastronomie die wij u te bieden hebben.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een communie bij Gentbrugge

Wij zorgen ervoor dat uw communie bij Gentbrugge een succes wordt! Feesten betekent bij Salons Roskam ten volle genieten van een gezellig samenzijn, maar ook verwend worden met culinaire kunstwerkjes, zalige wijnen en weergaloze dessertjes. De ruimtes met een capaciteit van twintig tot 360 mensen zijn een streling voor het oog en een droomomgeving voor elke bijzondere feestgebeurtenis. Kortom, wij hebben alles voor u in huis om uw communie naar een zeer hoog niveau te tillen zodat het een geweldige dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een communie in de buurt van Gentbrugge.

Een perfect georganiseerd communie! Als u zorgeloos wilt genieten en wil kunnen terugblikken op een ontspannen feest dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo aangenaam mogelijke wijze van al ons comfort kan genieten.

Een communie in een wondermooie tuin

Een communie in een mooie tuin bij Gentbrugge? Elk evenement bij Salons Roskam is alleen al dankzij de schilderachtige tuin een ervaring die u niet snel zult vergeten. Het is een ronduit indrukwekkend decor, ideaal geschikt voor ieder type van feest. Voor ieder soort evenement kunt u bij ons aankloppen: van recepties tot communiefeesten, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. Het zal u en uw genodigden bij Salons Roskam absoluut aan niets ontbreken. Dat garanderen wij u. Of u nu binnen of buiten dineert, of een gezellig feest viert, iedereen wordt constant omringd met onze persoonlijke zorg. De met uiterst veel zorg voor detail gemaakte gastronomische meesterwerkjes zijn een streling voor oog en tong. Een communie bij

Culinaire verwennerij voor een communie

Op de creatieve kookkunst van de kok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht zeer trots. U kunt smullen van een harmonieuze mengeling van schoonheid en een fijne gastronomie. De met zorg geselecteerde en immer stijlvolle wijnen hebben onze specialisten met de allergrootste zorg uitgekozen. Dagverse producten en fijne ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle schotels waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer ervaren keukenteam kookt enkel met topingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw communie een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Gentbrugge voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Gentbrugge wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn bij ons aanwezig voor een zakelijke samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice maakt dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel event in het grootst mogelijke comfort te doen plaatsvinden. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant hebt u een fantastisch uitzicht over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Door de aangename omgeving zullen de gerechten nog meer tot hun recht komen. Tafelen bij Salons Roskam is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een communie bij Gentbrugge!