Salons Roskam – communie bij Gent

communie Gent - Een fraaie locatie voor een communie op een kleine afstand van Gent - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een communie bij Gent

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een communie bij Gent? In Salons Roskam kan u terecht om in stijl familiegebeurtenissen te vieren of om doodeenvoudig in rust en kalmte van een diner of lunch te genieten. Wij garanderen u een aangename setting waar sfeer, gezelligheid en gastvrijheid onze voornaamste troeven zijn. U zal compleet in de watten gelegd worden, want voor ons is geen enkele moeite te veel om u een topdag te bezorgen. Wij hebben er alles aan gedaan om het eenieder naar zijn zin te maken en er voor te zorgen dat iedereen zich volop thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feest. Het is werkelijk magisch om bij mooi weer in onze tuin te genieten van de zeer hoogstaande keuken die wij u offreren.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een communie bij Gent

Wij zorgen ervoor dat uw communie bij Gent een succes wordt! Feesten is bij Salons Roskam ten volle genieten van een behaaglijk samenzijn, maar ook verwend worden met gastronomische hoogstandjes, zalige wijnen en fantastische desserten. De ruimtes met een capaciteit van twintig tot 360 personen zijn een streling voor het oog en een gedroomde omgeving voor elke bijzondere aangelegenheid. Kortom, wij hebben alles voor u in huis om uw communie naar een heel hoog niveau te tillen zodat het een fantastische dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een communie in de buurt van Gent.

Een perfect georganiseerd communie! Voor kopzorgenvrij ontspannen en genieten kan u niet beter zijn dan bij Salons Roskam. Bij ons is het ultieme streefdoel om alles in te doen zodat onze gasten zonder zorgen in alle gewenste comfort kunnen baden.

Een communie in een wondermooie tuin

Een communie in een mooie tuin bij Gent? De prachtige tuin met een exotisch tintje maakt van iedere gelegenheid een ervaring die je nooit zal vergeten. In dit indrukwekkende decor zult u zonder twijfel een goede indruk maken op de genodigden. Voor ieder feest kan u bij ons terecht: van communiefeesten tot recepties, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. U kunt hier in stijl uw gasten verwelkomen terwijl het ze aan niets zal mankeren. Daar staan wij borg voor. Alle genodigden zullen door onze kundige personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat elke gast een formidabel feest zal beleven. De creatieve keuken is niet alleen verschrikkelijk lekker, maar ook een lust voor het oog. Een communie bij

Gastronomische verwennerij voor een communie

Op de creatieve kookkunsten van de kok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht enorm trots. U kunt genieten van een harmonische combinatie van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De lekkere en tevens stijlvolle wijnen hebben onze specialisten met de allergrootste zorg uitgekozen. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons uiterst geoefende team van keukenpersoneel kookt alleen maar met verse ingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw communie een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Gent voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Gent wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn bij ons aanwezig voor een professionele samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel evenement in het allergrootste comfort te doen verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een prachtig uitzicht over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Met dank aan de aangename omgeving zullen de culinaire creaties nog meer tot hun recht komen. Tafelen bij ons is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een communie bij Gent!