Salons Roskam – communie bij Gavere

communie Gavere - Een fraaie locatie voor een communie op een steenworp van Gavere - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een communie bij Gavere

Op zoek naar een unieke locatie voor een communie bij Gavere? Salons Roskam is een plek waar u in alle kalmte en rust totaal ontspannen kan lunchen en dineren en eveneens elke familiefeest kunt vieren: trouwfeesten, communiefeesten, jubileumvieringen, etc. Wij garanderen u een aangename omgeving waar sfeer, gastvrijheid en gezelligheid onze sterkste troeven zijn. Als gastheer en -vrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u compleet verwennen en garanderen dat elk bezoek aan Salons Roskam een blijvende mooie herinnering wordt. Werkelijk alles stellen wij in het werk om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken tijdens het feest of restaurantbezoek. Het is ronduit magisch om bij mooi weer in onze tuin te smullen van de zeer kwalitatief hoogstaande gastronomie die wij u voor u in petto hebben.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een communie bij Gavere

Wij zorgen ervoor dat uw communie bij Gavere een succes wordt! Feesten betekent bij Salons Roskam genieten van een gezellig samenzijn, maar ook in de watten gelegd worden met gastronomische meesterwerkjes, mooie wijnen en mooi ogende en smakelijke desserten. De feestzalen met een capaciteit van twintig tot 360 mensen zijn een streling voor het oog en een droomsetting voor elke bijzondere gelegenheid. Voor ieder feest(je) van iedere schaal beschikken wij over de juiste faciliteiten om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een communie in de buurt van Gavere.

Een perfect georganiseerd communie! Voor kopzorgenvrij relaxen en genieten kan u nergens beter zijn dan bij Salons Roskam. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo aangenaam mogelijke wijze van al onze luxe kunt proeven.

Een communie in een wondermooie tuin

Een communie in een prachtige tuin bij Gavere? De sprookjesachtige tuin met een exotisch tintje maakt van elke aangelegenheid een ervaring die je nooit vergeet. In dit zeer speciale decor zal u ongetwijfeld een sterke indruk maken op de uw genodigden. Voor ieder soort feest kunt u bij ons terecht: van communiefeesten tot recepties, huwelijksfeesten en afstudeerfeesten. U kan hier op klassevolle wijze uw genodigden verwelkomen terwijl het hen aan niets zal mankeren. Daar staan wij garant voor. Alle gasten zullen door onze kundige personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat elke genodigde een fantastisch feest zal beleven. Onze met uiterst veel zorg voor detail bereide culinaire hoogstandjes zijn een waar genot voor oog en tong. Een communie bij

Gastronomische verwennerij voor een communie

Op de creatieve kookkunsten van onze topkok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht enorm trots. U kunt proeven van een harmonische mix van schoonheid en een fijne gastronomie. De goed uitgekozen en tevens klassevolle wijnen hebben onze kenners met de grootste zorg geselecteerd. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle gerechten waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer ervaren team van keukenpersoneel werkt slechts met verse ingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw communie een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Gavere voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Gavere wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn aanwezig voor een zakelijke samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het allergrootste comfort te doen plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een zeer fraai overzicht over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Dankzij de aangename omgeving zullen de gerechten nog meer tot hun recht komen. Tafelen bij Salons Roskam is een totaalbeleving.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een communie bij Gavere!