Salons Roskam – communie bij De Pinte

communie De Pinte - Een schitterende locatie voor een communie op een boogscheut van De Pinte - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een communie bij De Pinte

Op zoek naar een unieke locatie voor een communie bij De Pinte? In Salons Roskam kan u aankloppen om klassevol familiegebeurtenissen te vieren of om simpelweg comfortabel van een lunch of diner te genieten. Wij garanderen u een wonderlijke omgeving waar sfeer, gezelligheid en gastvrijheid onze strafste sterke punten zijn. U zult volledig in de watten gelegd worden, want voor ons is geen moeite te veel om u een heuglijke dag te bezorgen. Alles stellen wij in het werk om uw verblijf zo geslaagd mogelijk te maken tijdens het restaurantbezoek of feest. Het is ronduit magisch om bij zonnig weer in onze tuin te genieten van de zeer hoog aangeprezen gastronomie die wij u te bieden hebben.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een communie bij De Pinte

Wij zorgen ervoor dat uw communie bij De Pinte een succes wordt! Gastronomische creaties van het allerhoogste niveau, de wijnen en dito desserts, maar eerst en vooral sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feestgelegenheden. Onze vertrekken beschikken over een zeer uiteenlopende omvang (20-360 personen) opdat we alle soorten evenementen kunnen verzorgen en iedere zaal is heel mooi vormgegeven. Kortom, wij hebben alles voor u in huis om uw communie naar een heel hoog niveau te tillen zodat het een onvergetelijke dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een communie in de buurt van De Pinte.

Een perfect georganiseerd communie! Voor kopzorgenvrij relaxen en genieten kan u niet beter zijn dan bij ons. Bij Salons Roskam hebben we als streefdoel om alles in te doen zodat onze gasten zorgeloos in alle denkbare comfort kunnen baden.

Een communie in een wondermooie tuin

Een communie in een mooie tuin bij De Pinte? De wonderlijke tuin met een exotisch tintje maakt van elke gelegenheid een gebeurtenis die je niet zal vergeten. In dit indrukwekkende decor zal u ongetwijfeld indruk maken op de genodigden. Voor elk soort evenement kunt u bij ons terecht: van recepties tot communiefeesten, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. U kunt hier op stijlvolle wijze uw gasten verwelkomen terwijl het hen aan niets zal mankeren. Daar staan wij borg voor. Alle genodigden zullen door onze kundige medewerkers met de nodige zorg op maat omringd worden zodat iedere genodigde een supergeslaagd feest zal beleven. De met enorm veel zorg voor detail bereide culinaire hoogstandjes zijn een streling voor oog en tong. Een communie bij

Gastronomische verwennerij voor een communie

Op de creatieve kookkunsten van onze kok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht heel trots. U kunt smullen van een harmonische mix van schoonheid en een verfijnde keuken. De met zorg geselecteerde en zeer klassevolle wijnen hebben onze kenners met de grootste zorg geselecteerd. Dagverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke schotels waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer bekwame team van keukenpersoneel werkt alleen maar met verse ingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw communie een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij De Pinte voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij De Pinte wordt een aangenamere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn beschikbaar voor een zakelijke samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel event in het grootst mogelijke comfort te doen verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant hebt u een fantastisch uitzicht over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Met dank aan de fraaie setting zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij Salons Roskam is een totaalbeleving.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een communie bij De Pinte!