Salons Roskam – bedrijfsfeest bij Zwijnaarde

bedrijfsfeest Zwijnaarde - Een luisterrijke locatie voor een bedrijfsfeest niet ver van Zwijnaarde - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Zwijnaarde voor een bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest bij Zwijnaarde wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn beschikbaar voor een zakelijke samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel evenement in het grootst mogelijke comfort te laten plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant heeft u een zeer fraai overzicht over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Door de aangename setting zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij Salons Roskam is een totaalconcept.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een bedrijfsfeest bij Zwijnaarde

Op zoek naar een mooie locatie voor een bedrijfsfeest bij Zwijnaarde? Salons Roskam is een plek waar u in alle kalmte en rust op ontspannen wijze kan lunchen of dineren en alsook iedere familiefeest kunt organiseren: communiefeesten, trouwfeesten, jubileumvieringen, enz.. Wij garanderen u een leuke setting waar gezelligheid, gastvrijheid en sfeer onze voorname troeven zijn. Thierry en Veronique Fruyt, de gastheer en gastvrouw, doen er werkelijk alles aan om het u zo goed mogelijk naar uw zin te maken. Wij hebben er alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich goed voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feest. Het is werkelijk magisch om bij mooi weer in onze tuin te genieten van de zeer kwalitatieve keuken die wij u aanbieden.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een bedrijfsfeest bij Zwijnaarde

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsfeest bij Zwijnaarde een succes wordt! Culinaire creaties van het allerhoogste niveau, de beste wijnen en al even hoogstaande desserten, maar vooral gezellig samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feesten. De vertrekken hebben een tamelijk uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) opdat we alle types evenementen kunnen verzorgen en iedere zaal is heel mooi aangekleed. Kortom, wij hebben alles voor u in huis om uw bedrijfsfeest naar een heel hoog niveau te tillen zodat het een gedenkwaardige dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een bedrijfsfeest in de buurt van Zwijnaarde.

Een perfect georganiseerd bedrijfsfeest! Indien u zonder kopzorgen wil genieten en wil terug blikken op een ontspannen feest dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke manier van al onze luxe kunt proeven.

Een bedrijfsfeest in een wondermooie tuin

Een bedrijfsfeest in een prachtige tuin bij Zwijnaarde? De sprookjesachtige tuin met een exotisch tintje maakt van iedere gelegenheid een gebeurtenis die je nooit meer vergeet. In dit unieke decor zal u zonder enige twijfel indruk maken op de gasten. recepties, huwelijksfeesten, familiefeesten, communiefeesten en bedrijfsfeesten komen hier helemaal tot hun recht. U kunt bij ons op klassevolle wijze uw genodigden verwelkomen terwijl het hen aan werkelijk niets zal ontbreken. Daar mag u honderd procent zeker van zijn. Alle gasten zullen door onze attente medewerkers met de nodige zorg op maat omringd worden zodat iedere genodigde een formidabel feest zal beleven. De kundig op punt gestelde keuken is niet alleen zeer smaakvol, maar ook een waar genot voor het oog. Een bedrijfsfeest bij

Gastronomische verwennerij voor een bedrijfsfeest

Op de creatieve kookkunst van onze kok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht zeer trots. U kunt smullen van een harmonische combinatie van schoonheid en een verfijnde keuken. De lekkere en zeer klassevolle wijnen hebben onze specialisten met de allergrootste zorg uitgekozen. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke schotels waar een afwisseling van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons zeer gekwalificeerde team van keukenpersoneel werkt enkel met verse ingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw bedrijfsfeest een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een bedrijfsfeest bij Zwijnaarde!