Salons Roskam – bedrijfsfeest bij Oosterzele

bedrijfsfeest Oosterzele - Een mooie locatie voor een bedrijfsfeest op een kleine afstand van Oosterzele - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Oosterzele voor een bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest bij Oosterzele wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn tot uw beschikking voor een professionele samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice maakt dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel event in het grootst mogelijke comfort te doen plaatsvinden. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant heeft u een fraai blikveld over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuis voelt. Dankzij de aangename omgeving zullen de culinaire creaties nog beter tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalconcept.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een bedrijfsfeest bij Oosterzele

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een bedrijfsfeest bij Oosterzele? In Salons Roskam kan u altijd terecht om op klassevolle wijze familiale evenementen te organiseren of om gewoon rustig van een diner of lunch te genieten. Wij bieden u een wonderlijke omgeving waar sfeer, gezelligheid en gastvrijheid onze voorname troefkaarten zijn. Als gastheer en gastvrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u van top tot teen verwennen en zorgen dat elk bezoek aan Salons Roskam een herinnering wordt die u nooit zal vergeten. Werkelijk alles stellen wij in het werk om uw verblijf bij ons zo geslaagd mogelijk te maken tijdens het feest of restaurantbezoek. Het is ronduit magnifiek om bij goed weer in onze tuin te smullen van de zeer kwalitatieve gastronomie die wij u te bieden hebben.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een bedrijfsfeest bij Oosterzele

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsfeest bij Oosterzele een succes wordt! Gastronomische creaties van topniveau, de met zorg geselecteerde wijnen en al even hoogstaande desserts, maar eerst en vooral gezellig samenzijn en genieten, dat is waar we naar streven bij onze feestgelegenheden. Onze feestzalen beschikken over een heel uiteenlopende omvang (20-360 personen) opdat we alle soorten evenementen kunnen verzorgen en iedere feestzaal is zeer knap vormgegeven en aangekleed. Kortom, wij hebben alles in huis om uw bedrijfsfeest naar een zeer hoog niveau te tillen zodat het een heuglijke dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een bedrijfsfeest in de buurt van Oosterzele.

Een perfect georganiseerd bedrijfsfeest! Voor zonder zorgen relaxen en genieten kunt u nergens beter zijn dan bij ons. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo aangenaam mogelijke wijze van al ons comfort kunt genieten.

Een bedrijfsfeest in een wondermooie tuin

Een bedrijfsfeest in een prachtige tuin bij Oosterzele? De prachtige tuin met een exotisch tintje maakt van iedere gelegenheid een belevenis die je niet zal vergeten. Het is een werkelijk onbeschrijflijk mooi decor, perfect geschikt voor ieder type van feest. familiefeesten, bedrijfsfeesten, communiefeesten, huwelijken en recepties komen hier volledig tot hun recht. Het zal u en uw genodigden bij Salons Roskam absoluut aan niets ontbreken. Daar mag u honderd procent zeker van zijn. Alle genodigden zullen door onze attente personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat elke gast een fantastisch feest zal beleven. De creatieve gastronomie is niet alleen uiterst lekker, maar ook een waar genot voor de andere zintuigen. Een bedrijfsfeest bij

Gastronomische verwennerij voor een bedrijfsfeest

Op de creatieve kookkunst van onze kok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht heel trots. U kunt genieten van een harmonische mengeling van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De goed uitgekozen en tevens klassevolle wijnen hebben onze specialisten met de allergrootste zorg geselecteerd. Dagverse producten en fijne ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons uiterst vakkundige team van keukenpersoneel werkt alleen maar met verse ingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw bedrijfsfeest een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een bedrijfsfeest bij Oosterzele!