Salons Roskam – bedrijfsfeest bij Gentbrugge

bedrijfsfeest Gentbrugge - Een luisterrijke locatie voor een bedrijfsfeest niet ver uit de buurt van Gentbrugge - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Gentbrugge voor een bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest bij Gentbrugge wordt een aangenamere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn beschikbaar voor een zakelijke samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een traiteurservice maakt dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk event in het grootst mogelijke comfort te laten plaatsvinden. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een fantastisch uitzicht over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Door de fraaie setting zullen de culinaire creaties nog meer tot hun recht komen. Dineren bij Salons Roskam is een totaalbeleving.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een bedrijfsfeest bij Gentbrugge

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een bedrijfsfeest bij Gentbrugge? In Salons Roskam kunt u altijd terecht om klassevol familie-evenementen te beleven of om doodeenvoudig in rust en kalmte van een diner of lunch te genieten. Een aangename sfeer, gezelligheid en gastvrijheid, en dat alles middenin een fabelachtig decor, dat is wat wij u willen bieden. Als gastheer en gastvrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u van top tot teen verwennen en maken dat elk bezoek aan Salons Roskam een herinnering wordt om niet te vergeten. Wij hebben er alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich volop thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feest. Het is werkelijk magisch om bij mooi weer in onze tuin te proeven van de zeer kwalitatief hoogstaande gastronomie die wij u te bieden hebben.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een bedrijfsfeest bij Gentbrugge

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsfeest bij Gentbrugge een succes wordt! Gastronomische topkunsten van topniveau, de wijnen en al even straffe desserts, maar eerst en vooral sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feestgelegenheden. De vertrekken met een capaciteit van 20 tot 360 mensen zijn een streling voor het oog en een gedroomde omgeving voor elke speciale feestgelegenheid. Voor ieder feest van elke omvang beschikken wij over de juiste voorzieningen om er een onvergetelijk en heuglijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een bedrijfsfeest in de buurt van Gentbrugge.

Een perfect georganiseerd bedrijfsfeest! Als u zonder zorgen wil genieten en wil terugdenken aan een ontspannen feest dan bent u bij ons op het juiste adres. Bij ons hebben we als doel om alles in in de strijd te gooien opdat de gasten zonder kopzorgen in alle gewenste comfort kunnen baden.

Een bedrijfsfeest in een wondermooie tuin

Een bedrijfsfeest in een prachtige tuin bij Gentbrugge? Elk evenement bij Salons Roskam is enkel al dankzij de wonderlijke tuin een ervaring die u niet snel zal vergeten. In dit unieke decor zult u ongetwijfeld een sterke indruk maken op de gasten. communiefeesten, recepties, huwelijken, familiemijlpalen of bedrijfsfeesten komen hier volledig tot hun recht. U kan bij ons in stijl uw genodigden verwelkomen terwijl het hen aan niets zal mankeren. Daar kunt u honderd procent zeker van zijn. Alle genodigden zullen door onze zeer attente medewerkers met de nodige zorg op maat omringd worden zodat elke genodigde een formidabel feest zal beleven. Onze met uiterst veel zorg voor detail bereide culinaire meesterwerkjes zijn een streling voor oog en tong. Een bedrijfsfeest bij

Gastronomische verwennerij voor een bedrijfsfeest

Op de creatieve kookkunst van de kok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht zeer trots. U kunt genieten van een harmonische mengeling van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De met zorg geselecteerde en tevens stijlvolle wijnen hebben onze specialisten met de allergrootste zorg uitgekozen. Dagverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke schotels waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons uiterst kundige team van keukenpersoneel kookt enkel met verse ingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw bedrijfsfeest een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een bedrijfsfeest bij Gentbrugge!