Salons Roskam – bedrijfsfeest bij Gent

bedrijfsfeest Gent - Een fraaie locatie voor een bedrijfsfeest op een steenworp van Gent - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Gent voor een bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest bij Gent wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn beschikbaar voor een zakelijke samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk event in het grootst mogelijke comfort te laten verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant hebt u een zeer fraai overzicht over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Dankzij de fraaie setting zullen de gerechten nog meer tot hun recht komen. Tafelen bij Salons Roskam is een totaalbeleving.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een bedrijfsfeest bij Gent

Op zoek naar een unieke locatie voor een bedrijfsfeest bij Gent? Salons Roskam is een locatie waar u in alle rust en kalmte totaal ontspannen kan dineren of lunchen en eveneens iedere familiale aangelegenheid kan vieren: communiefeesten, trouwfeesten, jubileumvieringen, enz.. Een aangename sfeer, gezelligheid en gastvrijheid, en dat middenin een indrukwekkend decor, dat is wat wij u willen aanbieden. Als gastheer en gastvrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u compleet verwennen en garanderen dat elk bezoek aan Salons Roskam een herinnering wordt die u nooit zal vergeten. Alles doen wij om uw verblijf bij ons zo geslaagd mogelijk te maken tijdens het restaurantbezoek of feest. Bij mooi weer kan u in onze beeldige tuin vertoeven die u in complete ontspanning brengt terwijl u kunt genieten van al het gastronomische moois wat u gepresenteerd wordt.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een bedrijfsfeest bij Gent

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsfeest bij Gent een succes wordt! Culinaire topkunsten van het allerhoogste niveau, de met zorg geselecteerde wijnen en al even hoogstaande dessertbuffetten, maar eerst en vooral gezellig samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feestgelegenheden. De zalen met een capaciteit van twintig tot 360 mensen zijn een lust voor het oog en een gedroomde omgeving voor elke speciale feestgebeurtenis. Voor elk feest(je) van iedere schaal hebben wij de gepaste faciliteiten om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een bedrijfsfeest in de buurt van Gent.

Een perfect georganiseerd bedrijfsfeest! Wanneer u zonder kopzorgen wilt genieten en wil terugdenken aan een gezellig feest dan bent u bij ons op het juiste adres. Bij Salons Roskam is het ultieme streefdoel om alles in het werk te stellen zodat onze genodigden zonder kopzorgen in alle gewenste luxe kunnen baden.

Een bedrijfsfeest in een wondermooie tuin

Een bedrijfsfeest in een mooie tuin bij Gent? De wondermooie tuin met een exotisch tintje maakt van elke gelegenheid een gebeurtenis die je nooit zal vergeten. Het is een werkelijk fabelachtig decor, perfect op maat voor ieder type van feestgelegenheid. Voor elk feestevenementen kunt u bij ons terecht: van recepties tot communiefeesten, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. U kan bij ons op stijlvolle wijze uw genodigden verwelkomen terwijl het ze aan werkelijk niets zal mankeren. Daar kan u van op aan. Of u nu binnen of buiten tafelt, of een gezellig feest viert, iedereen wordt altijd omringd met onze persoonlijke zorg. De met uiterst veel zorg voor detail gemaakte gastronomische pareltjes zijn een streling voor oog en tong. Een bedrijfsfeest bij

Culinaire verwennerij voor een bedrijfsfeest

Op de creatieve kookkunsten van de topkok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht heel trots. U kunt proeven van een harmonieuze mengeling van schoonheid en een fijne gastronomie. De met zorg geselecteerde en tevens klassevolle wijnen hebben onze specialisten met de allergrootste zorg geselecteerd. Dagverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle gerechten waar een variëteit van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons zeer vakkundige keukenteam werkt alleen maar met topingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw bedrijfsfeest een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een bedrijfsfeest bij Gent!