Salons Roskam – bedrijfsfeest bij De Pinte

bedrijfsfeest De Pinte - Een kostelijke locatie voor een bedrijfsfeest op een boogscheut van De Pinte - Salons Roskam

De perfecte locatie bij De Pinte voor een bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest bij De Pinte wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn bij ons aanwezig voor een zakelijke samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een sterke traiteurservice maakt dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel evenement in het grootst mogelijke comfort te laten plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een fraai uitzicht over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuis voelt. Dankzij de aangename omgeving zullen de gerechten nog meer tot hun recht komen. Dineren bij Salons Roskam is een totaalconcept.

Contacteer ons

Lees meer

Een unieke locatie voor een bedrijfsfeest bij De Pinte

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een bedrijfsfeest bij De Pinte? In Salons Roskam kunt u terecht om klassevol familiefeesten of andere familiale aangelegenheden te vieren of om simpelweg in rust en kalmte van een lunch of diner te genieten. Een aangename sfeer, gezelligheid en gastvrijheid, en dat alles in een knap decor, dat is wat wij u willen aanbieden. U zult uitgebreid in de watten gelegd worden, want voor de gastheer en -vrouw is geen enkele moeite te veel om u een onvergetelijk feest te bezorgen. Alles stellen wij in het werk om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken tijdens het feest of restaurantbezoek. Bij mooi weer kan u in onze schilderachtige tuin rustig tafelen die u in totale ontspanning brengt terwijl u intussen kunt proeven van al het gastronomische moois wat u gepresenteerd wordt.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een bedrijfsfeest bij De Pinte

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsfeest bij De Pinte een succes wordt! Feesten bij Salons Roskam betekent genieten van een sfeervol samenzijn, maar ook verwend worden met gastronomische hoogstandjes, de beste wijnen en fantastische dessertjes. De feestruimtes met een capaciteit van 20 tot 360 personen zijn een streling voor het oog en een droomomgeving voor elke speciale feestgelegenheid. Kortom, wij hebben alles voor u in huis om uw bedrijfsfeest naar een zeer hoog niveau te tillen zodat het een heuglijke dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een bedrijfsfeest in de buurt van De Pinte.

Een perfect georganiseerd bedrijfsfeest! Wanneer u zonder kopzorgen wilt genieten en wil terug blikken op een ontspannen feest dan bent u bij Salons Roskam op de goede plaats. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke wijze van al onze luxe kan genieten.

Een bedrijfsfeest in een wondermooie tuin

Een bedrijfsfeest in een prachtige tuin bij De Pinte? Ieder evenement bij Salons Roskam is enkel al dankzij de wondermooie tuin een belevenis die u niet snel zult vergeten. Het is een werkelijk fabelachtig decor, perfect geschikt voor ieder soort van feestgelegenheid. communiefeesten, recepties, huwelijken, familiemijlpalen of bedrijfsfeesten komen hier helemaal tot hun recht. U kan hier in stijl uw gasten verwelkomen terwijl het hen aan werkelijk niets ontbreekt. Daar kunt u honderd procent zeker van zijn. Of u nu buiten of binnen dineert, of een ontspannen feest heeft, iedereen wordt altijd omringd met onze persoonlijke zorg. De met uiterst veel zorg voor detail bereide gastronomische kunststukjes zijn een waar genot voor oog en tong. Een bedrijfsfeest bij

Culinaire verwennerij voor een bedrijfsfeest

Op de creatieve kookkunsten van onze chef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht heel fier. U kunt smullen van een harmonieuze mix van schoonheid en een verfijnde keuken. De mooie en zeer klassevolle wijnen hebben onze experts met de grootste zorg geselecteerd. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer geoefende keukenteam kookt slechts met topingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw bedrijfsfeest een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een bedrijfsfeest bij De Pinte!