Salons Roskam – bedrijfsevenement bij Wetteren

bedrijfsevenement Wetteren - Een fraaie locatie voor een bedrijfsevenement op een steenworp van Wetteren - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Wetteren voor een bedrijfsevenement

Een bedrijfsevenement bij Wetteren wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn present voor een professionele samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel evenement in het allergrootste comfort te laten verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een fraai uitzicht over de sprookjestuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Met dank aan de fraaie setting zullen de culinaire creaties nog meer tot hun recht komen. Tafelen bij ons is een totaalbeleving.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een bedrijfsevenement bij Wetteren

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een bedrijfsevenement bij Wetteren? Salons Roskam is een locatie waar u in alle rust totaal ontspannen kunt dineren of lunchen en alsook elke familiegebeurtenis kunt vieren: trouwfeesten, jubilea, communies, enzovoort. Gezelligheid, gastvrijheid en een aangename sfeer, en dat middenin een luisterrijk decor, dat is wat wij u willen aanbieden. Thierry en Veronique Fruit, doen er werkelijk alles aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Wij hebben er alles aan gedaan om het eenieder naar zijn zin te maken en er voor te zorgen dat iedereen zich volop thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of het houden van een feest. Het is ronduit magnifiek om bij zonnig weer in onze tuin te genieten van de zeer geprezen gastronomie die wij u voor u in petto hebben.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een bedrijfsevenement bij Wetteren

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsevenement bij Wetteren een succes wordt! Feesten is bij Salons Roskam genieten van een aangenaam samenzijn, maar ook verwend worden met gastronomische hoogstandjes, zalige wijnen en geweldige dessertbuffetten. De zalen met een capaciteit van 20 tot 360 personen zijn een streling voor het oog en een gedroomde omgeving voor iedere bijzondere feestgebeurtenis. Kortom, wij hebben alles voor u in huis om uw bedrijfsevenement naar een heel hoog niveau te tillen zodat het een fantastische dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een bedrijfsevenement in de buurt van Wetteren.

Een perfect georganiseerd bedrijfsevenement! Voor zonder zorgen genieten en ontspannen kunt u niet beter zijn dan bij ons. Bij Salons Roskam hebben we als doel om alles in te doen opdat de genodigden zonder zorgen in alle gewenste comfort kunnen baden.

Een bedrijfsevenement in een wondermooie tuin

Een bedrijfsevenement in een prachtige tuin bij Wetteren? Ieder event bij ons is enkel al dankzij de adembenemende tuin een belevenis die u niet snel zult vergeten. Het is een werkelijk fabelachtig decor, ideaal geschikt voor elk type van feestgelegenheid. Voor ieder feest kan u bij ons aankloppen: van recepties tot communiefeesten, huwelijksfeesten en afstudeerfeesten. U kan bij ons op klassevolle wijze uw gasten verwelkomen terwijl het hen aan niets zal ontbreken. Daar mag u honderd procent zeker van zijn. Of u nu buiten of binnen dineert, of een gezellig feest houdt, iedereen wordt altijd omringd met onze persoonlijke zorg. De met zorg voor detail bereide gastronomie is niet alleen enorm lekker, maar ook een lust voor alle andere zintuigen. Een bedrijfsevenement bij

Culinaire verwennerij voor een bedrijfsevenement

Op de creatieve kookkunst van onze kok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden enorm trots. U kunt smullen van een harmonische mengeling van schoonheid en een fijne gastronomie. De mooie en immer klassevolle wijnen hebben onze kenners met de allergrootste zorg uitgekozen. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle schotels waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer kundige team van keukenpersoneel werkt enkel met topingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw bedrijfsevenement een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een bedrijfsevenement bij Wetteren!