Salons Roskam – bedrijfsevenement bij Oosterzele

bedrijfsevenement Oosterzele - Een schitterende locatie voor een bedrijfsevenement op een steenworp van Oosterzele - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Oosterzele voor een bedrijfsevenement

Een bedrijfsevenement bij Oosterzele wordt een aangenamere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn tot uw beschikking voor een professionele samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice maakt dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het grootst mogelijke comfort te doen plaatsvinden. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant hebt u een fraai overzicht over de mooie tuin waar de gasten bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Door de fraaie omgeving zullen de culinaire creaties nog beter tot hun recht komen. Dineren bij Salons Roskam is een totaalbeleving.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een bedrijfsevenement bij Oosterzele

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een bedrijfsevenement bij Oosterzele? Salons Roskam is een locatie waar u in alle rust en kalmte op relaxte manier kunt lunchen of dineren maar eveneens iedere familiale aangelegenheid kan vieren: trouw- en communiefeesten, jubileumvieringen, enz.. Wij bieden u een zalige setting waar sfeer, gezelligheid en gastvrijheid onze grootste sterke punten zijn. U zult volledig in de watten gelegd worden, want voor de gastheer en -vrouw is geen enkele moeite te veel gevraagd om u een heuglijke dag te bezorgen. Wij hebben er alles aan gedaan om het eenieder naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich volop thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feestconcept. Als het goed weer is kunt u in onze wonderlijke tuin rustig tafelen die u in totale relaxatiemodus brengt terwijl u ondertussen kunt genieten van al het gastronomische moois wat u aangeboden wordt.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een bedrijfsevenement bij Oosterzele

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsevenement bij Oosterzele een succes wordt! Feesten betekent bij Salons Roskam ten volle genieten van een intiem samenzijn, maar ook verwend worden met culinaire hoogstandjes, smakelijke wijnen en prachtige desserts. De vertrekken met een capaciteit van twintig tot 360 mensen zijn een lust voor het oog en een droomsetting voor elke speciale feestgelegenheid. Voor elk feest(je) van elke omvang beschikken wij over de juiste faciliteiten om er een onvergetelijk en heuglijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een bedrijfsevenement in de buurt van Oosterzele.

Een perfect georganiseerd bedrijfsevenement! Voor zonder zorgen ontspannen en genieten kan u nergens beter zijn dan bij Salons Roskam. Bij Salons Roskam is het streefdoel om alles in te doen opdat de genodigden zonder zorgen in alle mogelijke luxe kunnen baden.

Een bedrijfsevenement in een wondermooie tuin

Een bedrijfsevenement in een mooie tuin bij Oosterzele? De sprookjesachtige tuin met een exotisch tintje maakt van iedere aangelegenheid een gebeurtenis die je niet vergeet. In dit indrukwekkende decor zult u ongetwijfeld indruk maken op de uw genodigden. Voor elk soort evenement kunt u bij ons aankloppen: van recepties tot communiefeesten, huwelijksfeesten en afstudeerfeesten. Het zal u en uw gasten bij Salons Roskam absoluut aan niets ontbreken. Daar kunt u helemaal zeker van zijn. Alle gasten zullen door onze oplettende personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat elke genodigde een fantastisch feest zal beleven. De kundig op punt gestelde keuken is niet alleen onbeschrijflijk lekker, maar ook een genot voor alle andere zintuigen. Een bedrijfsevenement bij

Gastronomische verwennerij voor een bedrijfsevenement

Op de creatieve kookkunst van de topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht zeer trots. U kunt proeven van een harmonieuze mengeling van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De mooie en zeer klassevolle wijnen hebben onze experts met de grootste zorg uitgekozen. Dagverse producten en fijne ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke schotels waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons uiterst ervaren team van keukenpersoneel kookt alleen maar met verse ingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw bedrijfsevenement een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een bedrijfsevenement bij Oosterzele!