Salons Roskam – bedrijfsevenement bij Oost-Vlaanderen

bedrijfsevenement Oost-Vlaanderen - Een magnifieke locatie voor een bedrijfsevenement op een kleine afstand van Oost-Vlaanderen - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Oost-Vlaanderen voor een bedrijfsevenement

Een bedrijfsevenement bij Oost-Vlaanderen wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn beschikbaar voor een professionele samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk event in het grootst mogelijke comfort te doen verlopen. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant hebt u een fraai uitzicht over de sprookjestuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Met dank aan de aangename omgeving zullen de culinaire creaties nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij Salons Roskam is een totaalconcept.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een bedrijfsevenement bij Oost-Vlaanderen

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een bedrijfsevenement bij Oost-Vlaanderen? Salons Roskam is een locatie waar u baadt in rust ontspannen kan lunchen en dineren en alsook iedere familiegebeurtenis kan organiseren: trouw- en communiefeesten, jubileumvieringen, etc. Wij bieden u een leuke omgeving waar sfeer, gezelligheid en gastvrijheid onze sterkste troeven zijn. De uitbaters, doen er werkelijk alles aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Wij hebben er alles aan gedaan om het eenieder naar zijn zin te maken en er voor te zorgen dat iedereen zich goed voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feestconcept. Als het mooi weer is kan u in onze wonderlijke tuin zitten die u in totale ontspanning brengt terwijl u intussen kunt genieten van al het gastronomische moois wat u aangeboden wordt.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een bedrijfsevenement bij Oost-Vlaanderen

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsevenement bij Oost-Vlaanderen een succes wordt! Feesten betekent bij Salons Roskam genieten van een ongedwongen samenzijn, maar ook verwend worden met culinaire hoogstandjes, heerlijke wijnen en fraaie desserts. De zalen met een capaciteit van 20 tot 360 mensen zijn een lust voor het oog en een droomsetting voor iedere bijzondere aangelegenheid. Kortom, wij hebben alles in huis om uw bedrijfsevenement naar een heel hoog niveau te tillen zodat het een heuglijke dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een bedrijfsevenement in de buurt van Oost-Vlaanderen.

Een perfect georganiseerd bedrijfsevenement! Als u zonder zorgen wilt genieten en wil kunnen terugblikken op een gezellig feest dan bent u bij Salons Roskam op het juiste adres. Bij ons is het doel om alles in in de strijd te gooien opdat onze gasten zorgeloos in alle mogelijke luxe kunnen baden.

Een bedrijfsevenement in een wondermooie tuin

Een bedrijfsevenement in een mooie tuin bij Oost-Vlaanderen? Ieder event bij ons is alleen al dankzij de schilderachtige tuin een gebeurtenis die u niet snel zult vergeten. In dit indrukwekkende decor zult u ongetwijfeld indruk maken op de uw genodigden. familiefeesten, bedrijfsfeesten, communiefeesten, huwelijken en recepties komen hier volledig tot hun recht. Het zal u en uw gasten hier absoluut aan niets ontbreken. Daar kan u van op aan. Alle genodigden zullen door onze oplettende personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat elke genodigde een fantastisch feest zal beleven. Onze met uiterst veel zorg voor detail bereide culinaire hoogstandjes zijn een streling voor oog en tong. Een bedrijfsevenement bij

Gastronomische verwennerij voor een bedrijfsevenement

Op de creatieve kookkunsten van de topkok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht zeer trots. U kunt smullen van een harmonische mix van schoonheid en een fijne keuken. De lekkere en zeer klassevolle wijnen hebben onze kenners met de grootste zorg uitgekozen. Dagverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons uiterst bekwame keukenteam werkt slechts met verse ingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw bedrijfsevenement een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een bedrijfsevenement bij Oost-Vlaanderen!