Salons Roskam – bedrijfsevenement bij Merelbeke

bedrijfsevenement Merelbeke - Een kostelijke locatie voor een bedrijfsevenement op een boogscheut van Merelbeke - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Merelbeke voor een bedrijfsevenement

Een bedrijfsevenement bij Merelbeke wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn aanwezig voor een zakelijke samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk event in het grootst mogelijke comfort te doen verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant hebt u een knap overzicht over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Dankzij de aangename setting zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij Salons Roskam is een totaalbeleving.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een bedrijfsevenement bij Merelbeke

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een bedrijfsevenement bij Merelbeke? Salons Roskam is een locatie waar u baadt in rust ontspannen kunt dineren of lunchen maar eveneens iedere familiale aangelegenheid kan vieren: trouwfeesten, communiefeesten, jubileumvieringen, etc. Wij bieden u een zalige setting waar sfeer, gastvrijheid en gezelligheid onze sterkste troefkaarten zijn. U zal helemaal in de watten gelegd worden, want voor gastheer en gastvrouw Thierry en Veronique Fruyt is geen moeite te veel gevraagd om u een onvergetelijk feest te bezorgen. Alles stellen wij in het werk om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken tijdens het feest of restaurantbezoek. Als het goed weer is kan u in onze magnifieke tuin tafelen die u in complete ontspanning brengt terwijl u intussen kunt genieten van al het gastronomische moois wat u gepresenteerd wordt.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een bedrijfsevenement bij Merelbeke

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsevenement bij Merelbeke een succes wordt! Gastronomische topkunsten van het allerhoogste niveau, de smakelijkste wijnen en al even hoogstaande dessertjes, maar allereerst sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar we naar streven bij onze feestgelegenheden. De zalen met een capaciteit van 20 tot 360 mensen zijn een streling voor het oog en een gedroomde setting voor elke speciale aangelegenheid. Voor elk feest van iedere schaal hebben wij de juiste faciliteiten om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een bedrijfsevenement in de buurt van Merelbeke.

Een perfect georganiseerd bedrijfsevenement! Als u zonder zorgen wil genieten en wil kunnen terugblikken op een ontspannen feest dan bent u bij Salons Roskam op het juiste adres. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke wijze van al onze luxe kunt genieten.

Een bedrijfsevenement in een wondermooie tuin

Een bedrijfsevenement in een mooie tuin bij Merelbeke? Elk event bij Salons Roskam is alleen al dankzij de sprankelende tuin een gebeurtenis die u niet vlug zult vergeten. Het is een ronduit adembenemend decor, ideaal op maat voor elk soort van feestgelegenheid. Voor elk soort evenement kunt u bij ons terecht: van recepties tot communiefeesten, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. Het zal u en uw genodigden bij ons absoluut aan niets ontbreken. Dat garanderen wij u. Alle gasten zullen door onze bekwame medewerkers met de nodige zorg op maat omringd worden zodat iedere genodigde een supergeslaagd feest zal beleven. De met zorg voor detail bereide keuken is niet alleen zeer smaakvol, maar ook een genot voor alle andere zintuigen. Een bedrijfsevenement bij

Gastronomische verwennerij voor een bedrijfsevenement

Op de creatieve kookkunsten van de kok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden zeer fier. U kunt genieten van een harmonieuze mix van schoonheid en een verfijnde keuken. De lekkere en tevens stijlvolle wijnen hebben onze kenners met de grootste zorg uitgekozen. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons uiterst vakkundige team van keukenpersoneel werkt enkel met topingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw bedrijfsevenement een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een bedrijfsevenement bij Merelbeke!