Salons Roskam – bedrijfsevenement bij Gentbrugge

bedrijfsevenement Gentbrugge - Een fraaie locatie voor een bedrijfsevenement op een kleine afstand van Gentbrugge - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Gentbrugge voor een bedrijfsevenement

Een bedrijfsevenement bij Gentbrugge wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn present voor een professionele samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het allergrootste comfort te laten plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant hebt u een knap uitzicht over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Met dank aan de aangename setting zullen de culinaire creaties nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij ons is een totaalbeleving.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een bedrijfsevenement bij Gentbrugge

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een bedrijfsevenement bij Gentbrugge? In Salons Roskam kunt u altijd aankloppen om op klassevolle wijze familiale evenementen te vieren of om doodeenvoudig in rust en kalmte van een lunch of diner te genieten. Wij offreren u een leuke setting waar sfeer, gastvrijheid en gezelligheid onze grootste troefkaarten zijn. U zal zeer uitgebreid in de watten gelegd worden, want voor gastheer en gastvrouw Thierry en Veronique Fruyt is geen moeite te veel gevraagd om u een heuglijke dag te bezorgen. Wij hebben er alles aan gedaan om het eenieder naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich goed voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of het houden van een feest. Als het mooi weer is kunt u in onze sprankelende tuin zitten die u in volledige ontspanning brengt terwijl u kunt genieten van al het gastronomische moois wat u gepresenteerd wordt.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een bedrijfsevenement bij Gentbrugge

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsevenement bij Gentbrugge een succes wordt! Gastronomische topkunsten van onbetwiste klasse, de met zorg geselecteerde wijnen en al even kwaliteitsvolle dessertjes, maar vooral sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar we naar streven bij onze feesten. Onze vertrekken hebben een zeer uiteenlopende omvang (20-360 personen) zodat we alle types evenementen kunnen verzorgen en iedere feestzaal is heel knap aangekleed. Kortom, wij hebben alles in huis om uw bedrijfsevenement naar een zeer hoog niveau te tillen zodat het een gedenkwaardige dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een bedrijfsevenement in de buurt van Gentbrugge.

Een perfect georganiseerd bedrijfsevenement! Voor zonder zorgen genieten en ontspannen kunt u nergens beter zijn dan bij ons. Bij Salons Roskam is het ultieme streefdoel om alles in te doen zodat de genodigden zonder kopzorgen in alle wenselijke luxe kunnen baden.

Een bedrijfsevenement in een wondermooie tuin

Een bedrijfsevenement in een prachtige tuin bij Gentbrugge? Elk evenement bij ons is enkel al dankzij de schilderachtige tuin een ervaring die u niet snel zult vergeten. Het is een ronduit adembenemend decor, ideaal op maat voor elk type van feest. Voor elk soort feest kan u bij ons aankloppen: van recepties tot communiefeesten, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. U kan hier op klassevolle wijze uw genodigden verwelkomen terwijl het ze aan niets ontbreekt. Daar kan u honderd procent zeker van zijn. Alle gasten zullen door onze oplettende personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat elke genodigde een formidabel feest zal beleven. De met enorm veel zorg voor detail gecreëerde culinaire kunststukjes zijn een genot voor oog en tong. Een bedrijfsevenement bij

Culinaire verwennerij voor een bedrijfsevenement

Op de creatieve kookkunst van onze chef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht heel trots. U kunt genieten van een harmonieuze combinatie van schoonheid en een fijne gastronomie. De lekkere en immer stijlvolle wijnen hebben onze kenners met de grootste zorg uitgekozen. Superverse producten en fijne ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons uiterst bekwame keukenteam werkt enkel met verse ingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw bedrijfsevenement een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een bedrijfsevenement bij Gentbrugge!