Salons Roskam – babyborrel bij Zwijnaarde

babyborrel Zwijnaarde - Een mooie locatie voor een babyborrel in de buurt van Zwijnaarde - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een babyborrel bij Zwijnaarde

Op zoek naar een unieke locatie voor een babyborrel bij Zwijnaarde? Salons Roskam is een locatie waar u in alle kalmte en rust op relaxte manier kunt lunchen en dineren maar ook elke familiale aangelegenheid kan vieren: communiefeesten, trouwfeesten, jubileumvieringen, etc. Wij offreren u een stijlrijke setting waar sfeer, gastvrijheid en gezelligheid onze sterkste sterke punten zijn. Als gastheer en gastvrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u totaal verwennen en garanderen dat ieder bezoek aan Salons Roskam een herinnering wordt om niet te vergeten. Wij hebben er alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich volop thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feestconcept. Als het mooi weer is kan u in onze sprankelende tuin zitten die u in totale ontspanning brengt terwijl u kunt genieten van al het culinaire moois wat u gepresenteerd wordt.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een babyborrel bij Zwijnaarde

Wij zorgen ervoor dat uw babyborrel bij Zwijnaarde een succes wordt! Feesten bij Salons Roskam betekent genieten van een ongedwongen samenzijn, maar ook in de watten gelegd worden met gastronomische meesterwerkjes, klassevolle wijnen en fraaie dessertjes. De feestruimtes met een capaciteit van twintig tot 360 mensen zijn een lust voor het oog en een gedroomde omgeving voor iedere speciale gelegenheid. Voor ieder feest van elke omvang beschikken wij over de juiste faciliteiten om er een onvergetelijk en heuglijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een babyborrel in de buurt van Zwijnaarde.

Een perfect georganiseerd babyborrel! Voor kopzorgenvrij relaxen en genieten kan u nergens beter zijn dan bij Salons Roskam. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo aangenaam mogelijke manier van al onze luxe kan proeven.

Een babyborrel in een wondermooie tuin

Een babyborrel in een mooie tuin bij Zwijnaarde? De fabelachtige tuin met een exotisch tintje maakt van elke gelegenheid een belevenis die je nooit zal vergeten. In dit zeer speciale decor zult u zonder enige twijfel een goede indruk maken op de genodigden. Recepties, huwelijksfeesten, communiefeesten, familiemijlpalen of een bedrijfsfeest komen hier helemaal tot hun recht. Het zal u en uw genodigden bij Salons Roskam absoluut aan niets ontbreken. Daar staan wij garant voor. Of u nu binnen of buiten dineert, of een ontspannen feest houdt, iedereen wordt altijd omringd met onze persoonlijke zorg. De met uiterst veel zorg voor detail gemaakte gastronomische hoogstandjes zijn een streling voor oog en tong. Een babyborrel bij

Gastronomische verwennerij voor een babyborrel

Op de creatieve kookkunst van onze kok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht zeer fier. U kunt smullen van een harmonische mengeling van schoonheid en een fijne gastronomie. De met zorg geselecteerde en tevens stijlvolle wijnen hebben onze specialisten met de grootste zorg geselecteerd. Dagverse producten en fijne ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons uiterst getalenteerde keukenteam werkt alleen maar met verse ingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw babyborrel een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Zwijnaarde voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Zwijnaarde wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn tot uw beschikking voor een zakelijke samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het allergrootste comfort te laten verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant heeft u een knap overzicht over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Met dank aan de fraaie setting zullen de culinaire creaties nog beter tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een babyborrel bij Zwijnaarde!