Salons Roskam – babyborrel bij Wetteren

babyborrel Wetteren - Een fantastische locatie voor een babyborrel op een kleine afstand van Wetteren - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een babyborrel bij Wetteren

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een babyborrel bij Wetteren? Salons Roskam is een oord waar u in alle rust en kalmte op ontspannen wijze kan dineren of lunchen maar ook iedere familiefeest kan organiseren: communiefeesten, trouwfeesten, jubileumvieringen, noem maar op. Wij bieden u een rustige setting waar gastvrijheid, gezelligheid en sfeer onze straffe troeven zijn. Als gastheer en -vrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u zo goed mogelijk verwennen en zorgen dat elk bezoek aan Salons Roskam een herinnering wordt die u nooit zal vergeten. Wij hebben er werkelijk alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en er voor te zorgen dat iedereen zich goed voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of het houden van een feest. Het is werkelijk wonderlijk om bij mooi weer in onze tuin te proeven van de zeer kwalitatieve keuken die wij u te bieden hebben.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een babyborrel bij Wetteren

Wij zorgen ervoor dat uw babyborrel bij Wetteren een succes wordt! Gastronomische kunststukjes van het allerhoogste niveau, de smakelijkste wijnen en al even kwaliteitsvolle desserten, maar eerst en vooral gezellig samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feesten. De vertrekken hebben een zeer uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) zodat we alle types evenementen kunnen verzorgen en iedere ruimte is zeer knap aangekleed. Voor ieder feest van iedere omvang beschikken wij over de gepaste voorzieningen om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een babyborrel in de buurt van Wetteren.

Een perfect georganiseerd babyborrel! Voor zonder zorgen relaxen en genieten kan u nergens beter zijn dan bij Salons Roskam. Bij ons hebben we als ultieme streefdoel om alles in het werk te stellen opdat de genodigden zorgeloos in alle gewenste comfort kunnen baden.

Een babyborrel in een wondermooie tuin

Een babyborrel in een prachtige tuin bij Wetteren? Ieder event bij ons is enkel al dankzij de wonderlijke tuin een ervaring die u niet vlug zal vergeten. In dit indrukwekkende decor zal u zonder enige twijfel indruk maken op de uw gasten. communiefeesten, recepties, huwelijken, familiemijlpalen of bedrijfsfeesten komen hier volledig tot hun recht. Het zal u en uw gasten bij ons absoluut aan niets ontbreken. Dat beloven wij u. Of u nu buiten of binnen dineert, of een intiem feest viert, iedereen wordt zeer goed omringd met onze persoonlijke zorg. De met uiterst veel zorg voor detail gemaakte culinaire pareltjes zijn een waar genot voor oog en tong. Een babyborrel bij

Culinaire verwennerij voor een babyborrel

Op de creatieve kookkunst van onze topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht enorm trots. U kunt proeven van een harmonieuze mengeling van schoonheid en een fijne gastronomie. De lekkere en tevens stijlvolle wijnen hebben onze specialisten met de allergrootste zorg uitgekozen. Superverse producten en fijne ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke schotels waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer geoefende keukenteam werkt slechts met topingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw babyborrel een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Wetteren voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Wetteren wordt een aangenamere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn present voor een professionele samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel evenement in het allergrootste comfort te doen verlopen. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant hebt u een fraai blikveld over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Met dank aan de aangename setting zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Dineren bij Salons Roskam is een totaalbeleving.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een babyborrel bij Wetteren!