Salons Roskam – babyborrel bij Oosterzele

babyborrel Oosterzele - Een kostelijke locatie voor een babyborrel op een steenworp van Oosterzele - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een babyborrel bij Oosterzele

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een babyborrel bij Oosterzele? In Salons Roskam kunt u terecht om klassevol familiegebeurtenissen te organiseren of om simpelweg rustig van een diner of lunch te genieten. Wij offreren u een aangename setting waar sfeer, gastvrijheid en gezelligheid onze sterkste sterke punten zijn. U zult volledig in de watten gelegd worden, want voor ons is geen enkele moeite te veel om u een onvergetelijk feest te bezorgen. Werkelijk alles stellen wij in het werk om uw verblijf zo geslaagd mogelijk te maken tijdens het feest of restaurantbezoek. Het is werkelijk magisch om bij goed weer in onze tuin te proeven van de zeer hoogstaande keuken die wij u aanbieden.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een babyborrel bij Oosterzele

Wij zorgen ervoor dat uw babyborrel bij Oosterzele een succes wordt! Gastronomische kunststukjes van het allerhoogste niveau, de smakelijkste wijnen en al even straffe dessertjes, maar vooral sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feestgelegenheden. De zalen met een capaciteit van twintig tot 360 personen zijn een streling voor het oog en een gedroomde setting voor elke bijzondere feestgebeurtenis. Kortom, wij hebben alles in petto om uw babyborrel naar een heel hoog niveau te tillen zodat het een geweldige dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een babyborrel in de buurt van Oosterzele.

Een perfect georganiseerd babyborrel! Voor zorgeloos ontspannen en genieten kan u niet beter zijn dan bij Salons Roskam. Bij ons hebben we als doel om alles in het werk te stellen zodat de gasten zonder zorgen in alle gewenste luxe kunnen baden.

Een babyborrel in een wondermooie tuin

Een babyborrel in een prachtige tuin bij Oosterzele? De schilderachtige tuin met een exotisch tintje maakt van elke aangelegenheid een gebeurtenis die je nooit meer zal vergeten. In dit unieke decor zal u zonder enige twijfel een goede indruk maken op de uw gasten. Recepties, huwelijksfeesten, communiefeesten, familiemijlpalen of een bedrijfsfeest komen hier helemaal tot hun recht. Het zal u en uw gasten bij Salons Roskam absoluut aan niets ontbreken. Daar kan u van op aan. Of u nu binnen of buiten dineert, of een gezellig feest organiseert, iedereen wordt zeer goed omringd met onze persoonlijke zorg. De met zorg voor detail bereide gastronomie is niet alleen uiterst lekker, maar ook een genot voor alle andere zintuigen. Een babyborrel bij

Gastronomische verwennerij voor een babyborrel

Op de creatieve kookkunsten van onze topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht heel fier. U kunt genieten van een harmonische combinatie van schoonheid en een verfijnde keuken. De lekkere en zeer stijlvolle wijnen hebben onze kenners met de allergrootste zorg geselecteerd. Dagverse producten en verfijnde ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle gerechten waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons uiterst ervaren team van keukenpersoneel werkt slechts met verse ingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw babyborrel een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Oosterzele voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Oosterzele wordt een aangenamere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn beschikbaar voor een professionele samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel evenement in het allergrootste comfort te doen plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een formidabel overzicht over de mooie tuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Door de aangename omgeving zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij ons is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een babyborrel bij Oosterzele!