Salons Roskam – babyborrel bij Oost-Vlaanderen

babyborrel Oost-Vlaanderen - Een kostelijke locatie voor een babyborrel op een kleine afstand van Oost-Vlaanderen - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een babyborrel bij Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een babyborrel bij Oost-Vlaanderen? In Salons Roskam kunt u aankloppen om klassevol familie-evenementen te beleven of om gewoon rustig van een diner of lunch te genieten. Wij offreren u een zalige omgeving waar gezelligheid, gastvrijheid en sfeer onze grote troeven zijn. U zal volledig in de watten gelegd worden, want voor Veronique en Thierry Fruyt is geen moeite te veel om u een heuglijke dag te bezorgen. Alles doen wij om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken tijdens het feest of restaurantbezoek. Het is werkelijk magnifiek om bij goed weer in onze tuin te genieten van de zeer geprezen gastronomie die wij u te bieden hebben.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een babyborrel bij Oost-Vlaanderen

Wij zorgen ervoor dat uw babyborrel bij Oost-Vlaanderen een succes wordt! Gastronomische creaties van het allerhoogste niveau, de wijnen en al even hoogstaande desserts, maar vooral sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feesten. De vertrekken hebben een zeer uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) zodat we alle soorten evenementen kunnen verzorgen en elke ruimte is heel fraai aangekleed. Voor elk feest(je) van iedere omvang hebben wij de gepaste voorzieningen om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een babyborrel in de buurt van Oost-Vlaanderen.

Een perfect georganiseerd babyborrel! Voor kopzorgenvrij relaxen en genieten kan u nergens beter zijn dan bij Salons Roskam. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo aangenaam mogelijke wijze van al onze luxe kan genieten.

Een babyborrel in een wondermooie tuin

Een babyborrel in een prachtige tuin bij Oost-Vlaanderen? Ieder event bij Salons Roskam is enkel al dankzij de adembenemende tuin een gebeurtenis die u niet snel zult vergeten. Het is een werkelijk adembenemend decor, perfect geschikt voor elk type van feest. familiefeesten, bedrijfsfeesten, communiefeesten, huwelijken en recepties komen hier ten volle tot hun recht. U kunt hier op klassevolle wijze uw gasten ontvangen terwijl het ze aan niets ontbreekt. Daar kunt u helemaal zeker van zijn. Alle gasten zullen door onze attente medewerkers met de nodige zorg op maat omringd worden zodat elke gast een supergeslaagd feest zal beleven. Onze met enorm veel zorg voor detail gecreëerde gastronomische kunststukjes zijn een genot voor oog en tong. Een babyborrel bij

Gastronomische verwennerij voor een babyborrel

Op de creatieve kookkunst van onze topkok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht enorm trots. U kunt proeven van een harmonieuze combinatie van schoonheid en een fijne gastronomie. De lekkere en immer klassevolle wijnen hebben onze experts met de allergrootste zorg uitgekozen. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle schotels waar een variëteit van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons zeer vakkundige team van keukenpersoneel werkt enkel met verse ingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw babyborrel een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Oost-Vlaanderen voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Oost-Vlaanderen wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn bij ons aanwezig voor een professionele samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel evenement in het grootst mogelijke comfort te laten verlopen. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant hebt u een fraai blikveld over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Met dank aan de aangename omgeving zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij ons is een totaalbeleving.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een babyborrel bij Oost-Vlaanderen!