Salons Roskam – babyborrel bij Merelbeke

babyborrel Merelbeke - Een fantastische locatie voor een babyborrel vlak bij Merelbeke - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een babyborrel bij Merelbeke

Op zoek naar een unieke locatie voor een babyborrel bij Merelbeke? Salons Roskam is een locatie waar u in alle rust op relaxte manier kan lunchen of dineren maar alsook iedere familiale aangelegenheid kan vieren: trouwfeesten, communiefeesten, jubileumvieringen, enz.. Wij bieden u een aangename omgeving waar gezelligheid, gastvrijheid en sfeer onze voorname troefkaarten zijn. Wij, doen er werkelijk alles aan om het u zo goed mogelijk naar uw zin te maken. Werkelijk alles doen wij om uw verblijf zo geslaagd mogelijk te maken tijdens het feest of restaurantbezoek. Het is ronduit magnifiek om bij zonnig weer in onze tuin te genieten van de zeer geprezen gastronomie die wij u aanbieden.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een babyborrel bij Merelbeke

Wij zorgen ervoor dat uw babyborrel bij Merelbeke een succes wordt! Feesten bij Salons Roskam is genieten van een behaaglijk samenzijn, maar ook verwend worden met gastronomische meesterwerkjes, mooie wijnen en weergaloze desserts. De vertrekken hebben een zeer uiteenlopende omvang (20-360 personen) opdat we alle types evenementen aankunnen en elke zaal is uiterst fraai vormgegeven. Voor ieder feest van elke schaal beschikken wij over de juiste faciliteiten om er een onvergetelijk en heuglijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een babyborrel in de buurt van Merelbeke.

Een perfect georganiseerd babyborrel! Als u zonder zorgen wilt genieten en wil terugdenken aan een gezellig feest dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo aangenaam mogelijke wijze van al onze luxe kunt genieten.

Een babyborrel in een wondermooie tuin

Een babyborrel in een prachtige tuin bij Merelbeke? Ieder event bij Salons Roskam is enkel al dankzij de fabuleuze tuin een belevenis die u niet vlug zal vergeten. Het is een ronduit onbeschrijflijk mooi decor, ideaal geschikt voor ieder soort van feestgelegenheid. recepties, huwelijksfeesten, familiefeesten, communiefeesten en bedrijfsfeesten komen hier ten volle tot hun recht. Het zal u en uw gasten hier absoluut aan niets ontbreken. Daar staan wij garant voor. Alle gasten zullen door onze kundige personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat iedere gast een fantastisch feest zal beleven. Onze met uiterst veel zorg voor detail bereide gastronomische pareltjes zijn een waar genot voor oog en tong. Een babyborrel bij

Gastronomische verwennerij voor een babyborrel

Op de creatieve kookkunst van de topkok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden enorm fier. U kunt smullen van een harmonieuze mix van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De goed uitgekozen en zeer stijlvolle wijnen hebben onze kenners met de allergrootste zorg geselecteerd. Dagverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke schotels waar een variëteit van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons zeer ervaren team van keukenpersoneel werkt enkel met topingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw babyborrel een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Merelbeke voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Merelbeke wordt een aangenamere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn aanwezig voor een professionele samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice maakt dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel event in het grootst mogelijke comfort te laten verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een prachtig blikveld over de sprookjestuin waar de gasten bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Dankzij de aangename setting zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Dineren bij Salons Roskam is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een babyborrel bij Merelbeke!