Salons Roskam – babyborrel bij Heusden

babyborrel Heusden - Een kostelijke locatie voor een babyborrel dicht bij Heusden - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een babyborrel bij Heusden

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een babyborrel bij Heusden? In Salons Roskam kan u aankloppen om op klassevolle wijze familiale evenementen te vieren of om simpelweg rustig van een diner of lunch te genieten. Wij offreren u een rustige setting waar sfeer, gastvrijheid en gezelligheid onze voorname sterke punten zijn. Thierry en Veronique Fruyt, de gastheer en gastvrouw, doen er alles aan om het u zo zoveel mogelijk naar wens te maken. Wij hebben er alles aan gedaan om het eenieder naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feestconcept. Het is werkelijk wonderlijk om bij goed weer in onze tuin te smullen van de zeer kwalitatieve keuken die wij u te bieden hebben.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een babyborrel bij Heusden

Wij zorgen ervoor dat uw babyborrel bij Heusden een succes wordt! Feesten is bij Salons Roskam ten volle genieten van een gezellig samenzijn, maar ook in de watten gelegd worden met gastronomische hoogstandjes, de beste wijnen en mooi ogende en smakelijke desserten. De zalen met een capaciteit van twintig tot 360 mensen zijn een lust voor het oog en een gedroomde omgeving voor iedere bijzondere gelegenheid. Voor ieder feest van elke schaal beschikken wij over de juiste faciliteiten om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een babyborrel in de buurt van Heusden.

Een perfect georganiseerd babyborrel! Indien u zonder zorgen wilt genieten en wil terug blikken op een gezellig feest dan bent u bij ons op de goede plaats. Bij Salons Roskam hebben we als streefdoel om alles in in de strijd te gooien zodat onze genodigden zonder zorgen in alle mogelijke comfort kunnen baden.

Een babyborrel in een wondermooie tuin

Een babyborrel in een prachtige tuin bij Heusden? Ieder event bij ons is alleen al dankzij de sprankelende tuin een ervaring die u niet vlug zult vergeten. In dit unieke decor zal u zonder twijfel een sterke indruk maken op de genodigden. Voor ieder feest kan u bij ons aankloppen: van recepties tot communiefeesten, huwelijksfeesten en afstudeerfeesten. U kunt bij ons op stijlvolle wijze uw genodigden verwelkomen terwijl het ze aan werkelijk niets ontbreekt. Dat beloven wij u. Of u nu binnen of buiten aan tafel aanschuift, of een gezellig feest viert, iedereen wordt zeer goed omringd met onze persoonlijke zorg. De creatieve keuken is niet alleen enorm lekker, maar ook een lust voor het oog. Een babyborrel bij

Culinaire verwennerij voor een babyborrel

Op de creatieve kookkunst van onze kok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht enorm trots. U kunt genieten van een harmonieuze mengeling van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De met zorg geselecteerde en immer stijlvolle wijnen hebben onze experts met de allergrootste zorg geselecteerd. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke schotels waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer ervaren keukenteam werkt slechts met topingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw babyborrel een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Heusden voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Heusden wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn present voor een professionele samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel event in het allergrootste comfort te doen plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een fantastisch blikveld over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Door de fraaie setting zullen de culinaire creaties nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij Salons Roskam is een totaalbeleving.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een babyborrel bij Heusden!