Salons Roskam – babyborrel bij Gentbrugge

babyborrel Gentbrugge - Een oogverblindende locatie voor een babyborrel op een steenworp van Gentbrugge - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een babyborrel bij Gentbrugge

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een babyborrel bij Gentbrugge? Salons Roskam is een oord waar u in alle rust en kalmte op relaxte manier kunt lunchen en dineren en alsook elke familiegebeurtenis kunt organiseren: communiefeesten, trouwfeesten, jubileumvieringen, enzovoort. Wij bieden u een leuke setting waar sfeer, gezelligheid en gastvrijheid onze strafste troefkaarten zijn. Thierry en Veronique Fruyt, de gastheer en gastvrouw, doen er werkelijk alles aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Wij hebben er alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich goed voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feest. Het is werkelijk magnifiek om bij zonnig weer in onze tuin te proeven van de zeer kwalitatieve keuken die wij u voor u in petto hebben.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een babyborrel bij Gentbrugge

Wij zorgen ervoor dat uw babyborrel bij Gentbrugge een succes wordt! Feesten bij Salons Roskam betekent genieten van een intiem samenzijn, maar ook verwend worden met culinaire kunstwerkjes, smakelijke wijnen en weergaloze desserten. Onze vertrekken beschikken over een zeer uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) zodat we alle soorten evenementen aankunnen en elke ruimte is heel mooi aangekleed. Kortom, wij hebben alles in petto om uw babyborrel naar een heel hoog niveau te tillen zodat het een geweldige dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een babyborrel in de buurt van Gentbrugge.

Een perfect georganiseerd babyborrel! Voor zonder zorgen ontspannen en genieten kunt u niet beter zijn dan bij Salons Roskam. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo aangenaam mogelijke manier van al onze luxe kan proeven.

Een babyborrel in een wondermooie tuin

Een babyborrel in een prachtige tuin bij Gentbrugge? Ieder event bij Salons Roskam is enkel al dankzij de wondermooie tuin een ervaring die u niet snel zal vergeten. Het is een werkelijk wonderlijk decor, ideaal geschikt voor ieder soort van feestgelegenheid. Voor ieder feestevenementen kan u bij ons aankloppen: van communiefeesten tot recepties, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. U kan bij ons op stijlvolle wijze uw gasten verwelkomen terwijl het ze aan niets ontbreekt. Daar kan u van op aan. Of u nu buiten of binnen aan tafel aanschuift, of een intiem feest viert, iedereen wordt altijd omringd met onze persoonlijke zorg. De kundig op punt gestelde keuken is niet alleen uiterst smaakvol, maar ook een genot voor het oog. Een babyborrel bij

Culinaire verwennerij voor een babyborrel

Op de creatieve kookkunst van onze kok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden heel trots. U kunt proeven van een harmonische combinatie van schoonheid en een fijne keuken. De mooie en tevens stijlvolle wijnen hebben onze specialisten met de allergrootste zorg geselecteerd. Dagverse producten en fijne ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer ervaren keukenteam kookt slechts met topingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw babyborrel een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Gentbrugge voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Gentbrugge wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn tot uw beschikking voor een professionele samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel event in het grootst mogelijke comfort te laten verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant heeft u een fraai overzicht over de mooie tuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Met dank aan de aangename omgeving zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een babyborrel bij Gentbrugge!