Salons Roskam – babyborrel bij Gent

babyborrel Gent - Een fraaie locatie voor een babyborrel niet ver van Gent - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een babyborrel bij Gent

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een babyborrel bij Gent? In Salons Roskam kunt u altijd terecht om klassevol familiegebeurtenissen te beleven of om gewoon in alle rust van een diner of lunch te genieten. Wij offreren u een wonderlijke omgeving waar sfeer, gezelligheid en gastvrijheid onze sterkste troefkaarten zijn. Thierry en Veronique Fruit, doen er werkelijk alles aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Wij hebben er werkelijk alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich volop thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of het houden van een feest. Het is ronduit magisch om bij zonnig weer in onze tuin te proeven van de zeer kwalitatief hoogstaande gastronomie die wij u te bieden hebben.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een babyborrel bij Gent

Wij zorgen ervoor dat uw babyborrel bij Gent een succes wordt! Gastronomische topkunsten van onbetwiste klasse, de smakelijkste wijnen en al even kwaliteitsvolle desserten, maar eerst en vooral gezellig samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feestgelegenheden. De zalen met een capaciteit van 20 tot 360 mensen zijn een streling voor het oog en een droomsetting voor elke bijzondere gelegenheid. Kortom, wij hebben alles voor u in huis om uw babyborrel naar een zeer hoog niveau te tillen zodat het een onvergetelijke dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een babyborrel in de buurt van Gent.

Een perfect georganiseerd babyborrel! Als u zonder kopzorgen wilt genieten en wil kunnen terugblikken op een ontspannen feest dan bent u bij ons op de goede plaats. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke wijze van al ons comfort kan proeven.

Een babyborrel in een wondermooie tuin

Een babyborrel in een mooie tuin bij Gent? De fraaie tuin met een exotisch tintje maakt van elke aangelegenheid een ervaring die je nooit meer vergeet. Het is een ronduit indrukwekkend decor, ideaal op maat voor elk type van feest. Voor ieder feestevenementen kan u bij ons aankloppen: van communiefeesten tot recepties, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. U kan bij ons stijlvol uw genodigden verwelkomen terwijl het ze aan werkelijk niets zal mankeren. Daar mag u honderd procent zeker van zijn. Alle genodigden zullen door onze kundige medewerkers met de nodige zorg op maat omringd worden zodat iedere genodigde een fantastisch feest zal beleven. Onze met enorm veel zorg voor detail bereide gastronomische kunststukjes zijn een waar genot voor oog en tong. Een babyborrel bij

Gastronomische verwennerij voor een babyborrel

Op de creatieve kookkunsten van de chef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden heel fier. U kunt smullen van een harmonische combinatie van schoonheid en een fijne gastronomie. De goed uitgekozen en tevens klassevolle wijnen hebben onze kenners met de grootste zorg geselecteerd. Dagverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle schotels waar een variëteit van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons uiterst gekwalificeerde team van keukenpersoneel kookt enkel met verse ingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw babyborrel een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Gent voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Gent wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn beschikbaar voor een professionele samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel event in het grootst mogelijke comfort te doen plaatsvinden. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant heeft u een fraai blikveld over de mooie tuin waar de gasten bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Met dank aan de fraaie setting zullen de culinaire creaties nog meer tot hun recht komen. Dineren bij Salons Roskam is een totaalbeleving.

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een babyborrel bij Gent!