Salons Roskam – babyborrel bij Gavere

babyborrel Gavere - Een fantastische locatie voor een babyborrel op een kleine afstand van Gavere - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een babyborrel bij Gavere

Op zoek naar een unieke locatie voor een babyborrel bij Gavere? In Salons Roskam kunt u altijd terecht om klassevol familiegebeurtenissen te vieren of om doodeenvoudig rustig van een diner of lunch te genieten. Gezelligheid, gastvrijheid en een aangename sfeer, en dat alles middenin een knap decor, dat is wat wij u willen aanbieden. Thierry en Veronique Fruyt, de gastheer en gastvrouw, doen er absoluut alles aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Wij hebben er werkelijk alles aan gedaan om het eenieder naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich goed voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feestconcept. Het is werkelijk wonderlijk om bij zonnig weer in onze tuin te smullen van de zeer hoogstaande gastronomie die wij u te bieden hebben.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een babyborrel bij Gavere

Wij zorgen ervoor dat uw babyborrel bij Gavere een succes wordt! Gastronomische creaties van topniveau, de lekkerste wijnen en dito dessertjes, maar allereerst sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feestgelegenheden. Onze feestzalen hebben een zeer uiteenlopende omvang (20-360 personen) zodat we alle soorten evenementen aankunnen en elke ruimte is heel knap vormgegeven en aangekleed. Kortom, wij hebben alles in huis om uw babyborrel naar een heel hoog niveau te tillen zodat het een fantastische dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een babyborrel in de buurt van Gavere.

Een perfect georganiseerd babyborrel! Voor kopzorgenvrij genieten en ontspannen kan u nergens beter zijn dan bij Salons Roskam. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke manier van al ons comfort kan genieten.

Een babyborrel in een wondermooie tuin

Een babyborrel in een mooie tuin bij Gavere? De prachtige tuin met een exotisch tintje maakt van iedere gelegenheid een belevenis die je nooit meer zal vergeten. Het is een werkelijk indrukwekkend decor, perfect op maat voor elk soort van feestgelegenheid. Voor elk feestevenementen kunt u bij ons terecht: van communiefeesten tot recepties, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. Het zal u en uw gasten bij ons absoluut aan niets ontbreken. Dat garanderen wij u. Of u nu binnen of buiten dineert, of een intiem feest organiseert, iedereen wordt altijd omringd met onze persoonlijke zorg. Onze met uiterst veel zorg voor detail gecreëerde culinaire meesterwerkjes zijn een streling voor oog en tong. Een babyborrel bij

Culinaire verwennerij voor een babyborrel

Op de creatieve kookkunsten van de topkok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht heel fier. U kunt smullen van een harmonische combinatie van schoonheid en een verfijnde keuken. De met zorg geselecteerde en tevens klassevolle wijnen hebben onze experts met de grootste zorg uitgekozen. Dagverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke schotels waar een afwisseling van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons zeer gekwalificeerde keukenteam werkt enkel met verse ingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw babyborrel een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Gavere voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Gavere wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn bij ons aanwezig voor een zakelijke samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een sterke traiteurservice maakt dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel event in het allergrootste comfort te laten plaatsvinden. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant hebt u een knap uitzicht over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Dankzij de fraaie setting zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een babyborrel bij Gavere!