Salons Roskam – babyborrel bij De Pinte

babyborrel De Pinte - Een schitterende locatie voor een babyborrel dicht bij De Pinte - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een babyborrel bij De Pinte

Op zoek naar een mooie locatie voor een babyborrel bij De Pinte? In Salons Roskam kan u aankloppen om in grote stijl familiegebeurtenissen te organiseren of om simpelweg comfortabel van een lunch of diner te genieten. Wij offreren u een rustige omgeving waar gezelligheid, gastvrijheid en sfeer onze grote sterke punten zijn. Als gastheer en gastvrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u zo goed mogelijk verwennen en garanderen dat ieder bezoek aan Salons Roskam een herinnering wordt om niet te vergeten. Alles doen wij om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken tijdens het restaurantbezoek of feest. Het is ronduit wonderlijk om bij mooi weer in onze tuin te smullen van de zeer kwalitatieve gastronomie die wij u te bieden hebben.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een babyborrel bij De Pinte

Wij zorgen ervoor dat uw babyborrel bij De Pinte een succes wordt! Feesten betekent bij Salons Roskam genieten van een aangenaam samenzijn, maar ook in de watten gelegd worden met gastronomische hoogstandjes, de beste wijnen en fantastische desserten. Onze zalen hebben een heel uiteenlopende omvang (20-360 personen) opdat we alle types evenementen kunnen verzorgen en elke feestzaal is heel mooi vormgegeven. Kortom, wij hebben alles voor u in huis om uw babyborrel naar een heel hoog niveau te tillen zodat het een onvergetelijke dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een babyborrel in de buurt van De Pinte.

Een perfect georganiseerd babyborrel! Wanneer u zonder zorgen wil genieten en wil terugdenken aan een ontspannen feest dan bent u bij Salons Roskam op het juiste adres. Bij ons hebben we als doel om alles in te doen opdat onze genodigden zorgeloos in alle denkbare comfort kunnen baden.

Een babyborrel in een wondermooie tuin

Een babyborrel in een prachtige tuin bij De Pinte? De wonderlijke tuin met een exotisch tintje maakt van iedere aangelegenheid een gebeurtenis die je nooit meer zal vergeten. In dit zeer speciale decor zult u zonder twijfel indruk maken op de uw gasten. Voor elk soort feest kunt u bij ons aankloppen: van recepties tot communiefeesten, huwelijksfeesten en afstudeerfeesten. Het zal u en uw genodigden hier absoluut aan niets ontbreken. Daar mag u helemaal zeker van zijn. Alle gasten zullen door onze oplettende personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat iedere genodigde een formidabel feest zal beleven. Onze met enorm veel zorg voor detail bereide culinaire hoogstandjes zijn een streling voor oog en tong. Een babyborrel bij

Gastronomische verwennerij voor een babyborrel

Op de creatieve kookkunsten van onze kok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht heel trots. U kunt genieten van een harmonische mix van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De lekkere en immer stijlvolle wijnen hebben onze kenners met de allergrootste zorg uitgekozen. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke schotels waar een variëteit van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons uiterst vakkundige keukenteam werkt alleen maar met verse ingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw babyborrel een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij De Pinte voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij De Pinte wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn beschikbaar voor een zakelijke samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het grootst mogelijke comfort te laten verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een knap blikveld over de mooie tuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Met dank aan de aangename omgeving zullen de culinaire creaties nog meer tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een babyborrel bij De Pinte!