Carte de menu

Vanaf 1 oktober zijn wij 7 op 7 open voor feestelijkheden van 15 tot 350 personen

Het restaurant wordt voorbehouden voor groepen vanaf 15 personen

Menu “Salons Roskam”

vanaf 3 Augustus tot 1 oktober .

Cava met Wachtbordje.

**

Gemarineerde & geroosterde groene Asperges

met “ a La Minute “gerookte Noorse Zalm en à La Plancha gebakken Zeebaars en Sint Jacobsvruchten , gefruite Zeekraal en Vinaigrette van oude Balsamico.

**

Bisque van grijze Zeebrugse Garnalen met Armagnac .

**

Gepocheerde Tarbotfilet met Tomatenbotersaus, Basilicumpesto

en Rissotto met Raketsla .(*)

**

Waaier van Wilde Eendeborst , filet met getruffeerde groene kool

Zalf van Butternutpompoen , Vossebessen en Bospaddestoelen

**

Royale Dessertkeuze » Salons Roskam « .

of

Assortiment van Franse en Belgische Kazen

( Glas bijpassende Wijn + 5 € )

**

Mokka met Versnaperingen .

Crème brûlée

**

Menu : 45 €. p.p.

Menu met Cava , aangepaste Wijnen , Mokka en Versnaperingen : 69 € p. p .

Gerecht (*) Supplement : +13 € of met de aangepaste Wijn : +18 € p.p.